Privacybeleid Q-International | per 25 mei 2018

In dit privacybeleid wordt uiteengezet hoe Q-International omgaat met alle informatie die u ons verstrekt wanneer u deze website gebruikt.

Q-International is vast besloten ervoor te zorgen dat uw privacy wordt beschermd. Als wij u bij het gebruik van deze website vragen om bepaalde informatie waarmee u kunt worden geïdentificeerd, dan kunt u ervan verzekerd zijn dat het alleen zal worden gebruikt in overeenstemming met deze privacyverklaring.

Q-International kan dit privacybeleid van tijd tot tijd wijzigen door middel van een update van deze pagina. Ondanks alle zorg kan informatie intussen zijn gewijzigd.
Bekijk daarom af en toe deze pagina om te controleren of u nog steeds tevreden bent met eventuele wijzigingen. Dit privacybeleid is van kracht vanaf 25 mei 2018.

WAT WIJ OPSLAAN

We kunnen onderstaande opslaan:
• Uw naam en bedrijfsnaam.
• Contactinformatie, waaronder e-mailadres.
• Demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses.
• Andere relevante informatie vanuit enquêtes en / of aanbiedingen van de klant.
• Deze website maakt gebruik van Google analytics. Zij kan muisklikken en muisbewegingen opnemen, scrollactiviteit, tekst die u op deze website typt, IP-adres, het type browser alsook de taal de tijd van uw bezoek en de adressen van websites die naar ons doorverwijzen. Google analytics bewaart geen persoonlijk identificeerbare informatie die u niet vrijwillig heeft ingevoerd op deze website. Voor meer informatie zie het Privacybeleid, verzameld door de dienst Google analytics.

VEILIGHEID

We zijn vastbesloten ervoor te zorgen dat uw informatie veilig is. Om onbevoegde toegang of openbaarmaking te voorkomen hebben we de taak geschikte fysieke,
elektronische en bestuurlijke procedures te beschermen en informatie die we online verzamelen te beveiligen.

LINKS NAAR ANDERE WEBSITES

Onze website kan links naar andere relevante websites bevatten. Echter, zodra u via deze links onze websites verlaat, moet u er rekening mee houden dat wij geen enkele controle over die andere website hebben. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk zijn voor de bescherming en privacy van alle informatie die u verstrekt aan dergelijke sites en deze vallen daarom ook niet onder deze privacverklaring. U moet voorzichtig zijn en de privacyverklaring raadplegen die van toepassing is op de website in kwestie.

WAT WE DOEN MET UW PERSOONLIJKE INFORMATIE

U kunt het verzamelen of gebruiken van uw persoonlijke gegevens op de volgende manieren beperken:
• Wanneer u wordt gevraagd om een formulier op de website in te vullen, vinkt de box aan dat u niet wilt dat de informatie door
iedereen gebruikt kan worden voor marketingdoeleinden.
• Als u ons al eerder toestemming hebt gegeven om uw persoonsgegevens te gebruiken voor direct marketingdoeleinden,
kunt u dit op elk moment wijzigen door een mail te sturen naar info@q-international.nl.

We zullen uw persoonlijke gegevens niet verkopen, verspreiden of verhuren aan derden, tenzij wij uw toestemming hebben of wettelijk verplicht zijn om dat te doen.
Wij kunnen met uw toestemming uw persoonlijke gegevens gebruiken om u promotionele informatie over derden toe te zenden
waarvan wij denken dat u die wellicht interessant vindt.

De persoonlijke informatie die wij van u hebben kunt u bij ons opvragen. Als u een kopie van uw informatie wilt hebben kunt u schrijven naar
Q-International, Molenvliet 3, 3961 MT Wijk bij Duurstede.

Als je vindt dat de informatie die wij van u hebben, onjuist of onvolledig is, schrijf of mail ons dan zo spoedig mogelijk op het hierboven vermelde adres. We zullen het zo snel mogelijk corrigeren.