All-in-One …

De organisatie van een eerste eigen golfevent kan een enorme uitdaging zijn. En dus vertrouwde Sharp voor de aankleding en materialen op hun betrouwbare partner Q-International. Zoals Sharp veel van de communicatie bij Q neerlegt. All-in-One dus en net zo makkelijk. Q was vervolgens aan slag om de genodigde klanten en dealers de juiste look and feel van Sharp mee te geven. Het resultaat waren prachtige kwalitatieve golfmaterialen, zoals een eigen polo, handschoen, tee, balletje en handdoek. En uiteraard werd er ook gezorgd voor schitterende trofeeën. Sharp had er geen omkijken naar en kon zich perfect voorbereiden en focussen op hun golfevent.

Als je het zo goed voorbereidt en organiseert, ontvang je ook het verdiende goede weer. Op de prachtige golfbaan van Zoelen werd op 31 augustus en 1 september jl. het tweedaagse Sharp golfevent een groot succes onder een stralende zon. De mooi aangeklede deelnemers aan de clinics als de wedstrijd op de baan gingen met een voldaan gevoel naar huis. En Sharp was er weer in geslaagd de klanttevredenheid van zijn relaties te hebben versterkt.

Q is een leuke, gevarieerde opdracht rijker en is intussen volop aan de slag met een volgende uitdaging van Sharp. Zo zie je maar hoe het balletje kan rollen. En hoe een klant samen met Q-International er in slaagt, met een succesvol idee een hole-in-one te scoren.
Dus als u uw slag wilt slaan, of een swing wilt maken met een intern of extern event, beurs, seminar of open dag, gooi dan eens een balletje op bij Harold of Patrick van Q-International.